Autor: Kaubandus.ee • 9. september 2022

Prisma alustab täna alkoholimüüki hiljem

Täna, 9. septembril alustavad Prisma kauplused alkoholimüüki kell 10.09, et aidata teadvustada alkoholist põhjustatud sünnidefekte. Sama teeb ka Prisma emafirma Soomes ning teavitusega on liitunud mitmed riigid üle maailma.
Prisma peremarket Mustika kaubanduskeskuses.
Foto: Raul_Mee

9. septembril, rahvusvahelisel FASD-päeval ehk fetal-alcohol-spectrum-disorders-päeval tõmmatakse tähelepanu sünnidefektidele ja arenguhäiretele, millel on seos ema alkoholitarbimisega raseduse ajal.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700