Autor: Kaubandus.ee • 15. september 2022

Pöörde teinud ja raha tõstnud Askly muudab ostlemise e-poes mugavaks

Eesti tehnoloogia-idu Askly kaasas investoritelt pool miljonit eurot ja tõi turule mitmekeelse ostukogemust parandava vestlusrakenduse, mida kasutab igapäevaselt juba ligi 250 tuntud Eesti e-poodi.
Askly meeskond. Sandra Roosna vasakult teine.

“E-kaubanduse kuumim trend on reaalajas klienditugi otse e-poe lehel. Samas tüütuid chat’e ja roboteid on turul palju. Oli karjuv vajadus kliendisõbraliku ja samas professionaalse lahenduse järele, sest just klienditugi kujundab e-poe usaldusväärsust ja klientide lojaalsust,” rääkis ettevõtte asutaja ja juht Sandra Roosna.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070