Autor: Kaubandus.ee • 10. veebruar 2022

Kannapöörde teinud Eesti idufirma TranslateWise aitab e-poed kasvule

Aasta tagasi kannapöörde teinud Eesti idufirma TranslateWise tõi turule uudse klienditoe vestlusakna, mida kasutavad juba mitmed tuntud e-poed. Tegu pole robotiga, vaid vahetu vestlusega, mis toimub kliendi ja teenindaja vahel. Firma on juba aidanud teenindada enam kui 10 000 klienti kokku 27s keeles.
Foto: Pixabay

"Turul on palju tüütuid roboteid ja välja hüppavaid vestlusaknad, mis ajavad külastajaid sagedamini närvi, kui abistavad. Lisaks 99% lahendustest on vaid ühes keeles,” rääkis TranslateWise asutaja Sandra Roosna.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700