Autor: Kaubandus.ee • 29. september 2022

Maxima turunduse ja avalike suhete osakonna uus juht tuleb Pigu Grupist

Sellest nädalast asus Maxima turunduse ja avalike suhete osakonna juhina tööle Maris Kivi, kel on enam kui 25 aastat valdkonna kogemust. Esimest korda elus jaekaubanduses tööle asuva Kivi sõnul näeb ta Maximas mitmeid põnevaid väljakutseid.
Maxima turunduse ja avalike suhete osakonna juhina tööle Maris Kivi
Foto: MAXIMA EESTI OU

„Olen väga rõõmus ning uhke, et sain võimaluse Maxima meeskonnaga liituda,“ ütleb esmaspäevast, 26. septembrist Maxima Eesti turunduse ja avalike suhete osakonna juhi kohale asunud Maris Kivi, kel on turunduse, müügi ja kommunikatsiooni vallas enam kui 25-aastane töökogemus. Viimased seitse aastat e-kaubanduses töötanud Kivi sõnul meeldivad talle organisatsioonid, mis pole lõpuni valmis ja kus on arengukohti.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700