Autor: Kaubandus.ee • 10. oktoober 2022

Uue ajastu värbamine: CV asemel on esikohal inimene ise

Mis oleks kui teeks tavapärase töökuulutuse asemel hoopis ägeda Facebooki postituse ja püüaks selle kaudu vabale kohale uue kolleegi leida? Mõeldud – tehtud! Sel suvel katsetas Tele2 värbamisel Facebooki loosi ja edukalt – rahul on nii ettevõte kui ka juba mitu kuud ametis olnud võitja.
Tele2 tööpakkumine

Töökuulutuse näol oli tegu postitusega, mis kutsus inimesi endast või oma sõbrast märku andma ning osalema loosis, mille võitja saab pääsme otse värbamise viimasesse vooru – lõppvestlusele. “Soovisime muuta kandideerimise ja konkursil osalemise võimalikult mugavaks ning kiireks just ka kandidaadile endale,” selgitab Tele2 personaliteenuste projektijuht Kerli Möldre.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700