Autor: Kaubandus.ee • 11. oktoober 2022

Tasku keskuses avati Lõuna-Eesti esimene Nike Outlet

7. oktoobril avas AS Jalajälg Tartus Tasku keskuses 486 m2 suuruse Nike Outlet kaupluse, kust leiab soodsa valiku Nike tooteid.
Tasku keskuse Nike outlet
Foto: Robi Zuts

„On tore pärast rohkem kui kümmet aastat Nike poega taas Tartus olla ja pakkuda Tartu spordirahvale head ja soodsat valikut Nike tooteid. Usun, et ootus oli suur, sest avapäevade kõrge külastajate arv oli igati positiivne üllatus,“ sõnas AS Jalajälg tegevjuht Rainer Tops.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070