Autor: Kaubandus.ee • 2. november 2022

Keskturult saab kaupa kaasa osta vaid komposteeritavas pakendis

Sellest suvest kehtib Astri Gruppi kuuluval Tallinna Keskturu väliturul reegel, et turul ümber- ja kaasa pakendatav kaup peab olema komposteeritavas pakendis. Pikemaajaline eesmärk on täielikult komposteeritavatele pakenditele ümber orienteerumine.

Keskturu juhi Rain Pärna sõnul on ettevõtluses ja ühiskonnas oluline kõikidel tasanditel liikuda jätkusuutlikkuse poole. “Taaskasutus, jätkusuutlikkus ja ümbritseva keskkonna säästmine on Astri Grupi üks strateegilistest eesmärkidest. Praktikas väljendub see selles, et seame endale igal aastal mõõdetavad eesmärgid liikumaks üha enam selles suunas. Komposteeritavate pakendite järk-järguline kasutuselevõtt on üks sellistest sammudest.”

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070