Autorid: Lauri Leet, Merilin Merila • 3. november 2022

T1 juht: uute rentnike leidmine on olnud suur väljakutse

T1 keskuse juht Tarmo Hõbe sõnas, et uute rentnike leidmine on olnud väga suur väljakutse. "Palju lihtsam on neid leida uude keskusesse," ütles ta.
T1 juht Tarmo Hõbe
Foto: Liis Treimann

Juba homme avatakse T1 keskuses Hot Lipsi kauplus. T1 keskuse juht Tarmo Hõbe ütles, et 1000ruutmeetrise erootikamaailma kontseptsioon on enneolematu. "Aga see on T1 keskusesse paigutatud diskreetselt ja maitsekalt," sõnas ta Äripäeva hommikuprogrammis.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700