Autor: Maarit Eerme • 5. aprill 2022

T1 juht: oleme hetkel seksikas pruut. Keskustel ees suured väljakutsed

Colliers International korraldatud Baltic Real Estate Leaders Forumi kaubanduspindade turu diskussioonipaneelis arutleti kriisi mõjust kaubandusele, tulevikuplaanidest ja kontseptsiooni muutustest.
Katja Zupsman, Ivar Vendelin, Tarmo Hõbe, Kristel Sooaru
Foto: Marko Mumm

Vestlusringis osalesid Viru Keskuse turundus- ja kommunikatsioonijuht Kristel Sooaru, T1 Mall of Tallinn tegevjuht Tarmo Hõbe ja Apollo Grupi nõukogu esimees Ivar Vendelin. Vestlusringi juhtis Colliers Eesti kaubandusvaldkonna juht Katja Zupsman.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757