Autorid: Merilin Merila, Maarit Eerme • 18. veebruar 2022

Gertti Kogermann: Viru Keskus vahetab välja mitmeid rentnikke ning muutub modernsemaks

Viru Keskus on hetkel läbimas suurt uuenduskuuri ning sellega seoses vahetuvad ka mitmed rentnikud. Tegevjuhi Gertti Kogermanni sõnul on keskus muutumas tänapäevasemaks ja modernsemaks ning rentnike koosluses pannakse rõhku just uutele teenustele ja kontseptsioonidele.
Viru Keskuse tegevjuht Gertti Kogermann.
Foto: Viru Keskus

Põhjus, miks keskust uuendama hakati peitub ikka selles, et vana vajab värskendust. “Viru Keskus oma tänasel kujul on kujundatud aastal 2002 ja valmis ehitatud 2004, ehk päris mõnda aega tagasi. Tegelikult olemegi läbimas oma senise ajaloo kõige suuremat uuenduskuuri selleks, et keskus vastaks tänapäeva tarbija vajadusele ja ka see, et ühtegi kriisi ei tohi raisku lasta," ütles Kogermann. Ta lisas, et kuna viimased kaks aastat on olnud inimeste mõttes hõredama liiklusega ja turiste on olnud samuti vähem, siis on see olnud hea aeg selliste muutuste jaoks.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700