Autor: Kaubandus.ee • 10. veebruar 2022

Viru Keskuses on valmimas kesklinna suurima teenuste valikuga heaolukeskus

Viru Keskuse uuenemise protsessi märgilise sammuna luuakse Eesti parimaid teenusepakkujaid koondav heaolu ning ilu- ja esteetilise meditsiini keskus, mis saab olema linlastele kergesti ligipääsetav ja mugav. Kokku on ühele korrusele koondatud mitmed kvaliteetsed teenused, võimaldamaks külastajale mugavat “kõik ühest kohast” teenust.
Foto: Viru Keskus

Viru Keskuse tegevjuhi Gertti Kogermanni sõnul jälgib Viru Keskus kaasaegse kaubanduse mekna üha enam oma heaolule mõtlevate klientide soove. “Unikaalse heaolukeskuse kontseptsiooniga saame lisaks traditsioonilistele kaupadele ja teenustele täita inimeste kasvavaid vajadusi pöörata tähelepanu oma tervisele ja heaolule. See on koht, kus kiirelt, ühe visiidiga saavad kontrollitud tervisenäitajad ning turgutatud keha ja vaim, ” ütles Kogermann.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070