Kantar Emori läbi viidud HoReCa sektori turu-uuringu järgi on restoranide, hotellide ja teiste toitlustajate kõige eelistatum varustaja jätkuvalt Kaupmees & KO, kust on viimase kolme kuu jooksul oste sooritanud või oma tegevuskohta toidu- ja joogikaupa tellinud ligi 70 protsenti Eestis tegutsevatest HoReCa ettevõtetest.
Kaupmees & KO kõrval on umbes kolmandik HoReCa ettevõtetest viimasel kolmel kuul vähemalt korra tellinud toidukaupu veel Sanitexist, 14 protsenti Fruit Xpressist ning 11 protsenti teisest Kaupmees Gruppi kuuluvast ettevõttest Karisma Food. Seejuures on Kaupmees & KO esmane hankekoht viies kaubagrupis: joogid, kuivained, piimatooted, konservid, puu- ja juurviljad.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
Septembris toimub Regionaal- ja Põllumajandusministeeriumi eestvedamisel 11. korda Eesti toidu kuu. Selver liitub traditsioonilise algatusega – pakub mitmetele Eesti toodetele soodsamaid hindu ning tutvustab erinevaid tootjaid ja maitseid, mida võiks proovida.