Autor: Kaubandus.ee • 3. november 2022

Toitlustusettevõtete seas on tuntuim ja eelistatuim teenuspartner Kaupmees

Kantar Emori läbi viidud HoReCa sektori turu-uuringu järgi on restoranide, hotellide ja teiste toitlustajate kõige eelistatum varustaja jätkuvalt Kaupmees & KO, kust on viimase kolme kuu jooksul oste sooritanud või oma tegevuskohta toidu- ja joogikaupa tellinud ligi 70 protsenti Eestis tegutsevatest HoReCa ettevõtetest.
Foto: Maarit Eerme

Kaupmees & KO kõrval on umbes kolmandik HoReCa ettevõtetest viimasel kolmel kuul vähemalt korra tellinud toidukaupu veel Sanitexist, 14 protsenti Fruit Xpressist ning 11 protsenti teisest Kaupmees Gruppi kuuluvast ettevõttest Karisma Food. Seejuures on Kaupmees & KO esmane hankekoht viies kaubagrupis: joogid, kuivained, piimatooted, konservid, puu- ja juurviljad.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070