Autor: Liis Treimann • 4. november 2022

Milline pidu! Hot Lips avas T1 keskuses Erootikamaailma

Hot Lips avab täna Tallinna T1 keskuses Erootikamaailma, eile toimus seal kuum alguspidu. 1000ruutmeetrisel pinnal asuv pood on Balti- ja Põhjamaade suurim.
Hot Lips poe avamispidu
Foto: Liis Treimann

„Aastast 2022 kujuneb Hot Lipsile üks suurem pöördepunkt, kui tuleme tagasi oma "liistude juurde" ja avame uue aja erootikapoe T1-s. Seal on esindatud valdkonna suurimad ja ihaldatuimad brändid, mille väljapanekul kasutame nn pood poes kontseptsiooni,“ ütles Hot Lipsi asutaja ja juht Timo Majuri.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070