Autor: Kaubandus.ee • 10. november 2022

Kodukaunistamise jõulutrendid 2022: nostalgilisus koos traditsiooniliste jõuluvärvidega

Tänavused jõulukaunistused on inspireeritud traditsioonidest ja looduslähedusest. Jõulumeeleolu saavutamine peitub lihtsuses - kasuta traditsioonilisi jõuluvärve, nagu punane, roheline, kuldne, ning jäta mõned ruumid kaunistustest vabaks.
Foto: IKEA

"IKEA jõuluküsitluses selgus, et iga neljanda Eesti elaniku jaoks on kaunistatud kodu üks elementidest, mida pühadeajal kõige rohkem nauditakse. Valdav osa vastajatest peab end minimalistideks (37%), kellele piisab kodus vaid paarist jõulukaunistusest. Rohkem kui neljandik (28%) leiab, et külmal aastaajal on nende jaoks oluline hoopis hubasuse loomine,“ sõnas IKEA Eesti turu juht Marko Põder.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700