Autor: Kaubandus.ee • 17. november 2022

DB Schenkeri senine Baltikumi müügidirektor asus juhtima ettevõtte ühte võtmeüksust

Senine AS Schenkeri juhatuse liige ja Baltikumi müügidirektor Kristo Vrager asus novembrist juhtima maailma ühe suurema logistikakontserni DB Schenker globaalsete kliendihangete üksust.
Kristo Vrager

“Väljakutse on võimas ja veelgi võimsam on vastutus, sest DB Schenkeri globaalsete kliendihangete kogumaht ulatub miljarditesse eurodesse," selgitas Vrager, kelle uueks ametipositsiooniks DB Schenkeri kontserni struktuuri järgi on Head of Global Tender Management ehk globaalsete kliendihangete üksuse juht.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700