Autor: Kaubandus.ee • 22. november 2022

Stockmannis avas uksed RiiSaikeli kauplus

Stockmanni kaubamaja on alustanud Soomes sissetöötatud taaskasutussüsteemi hoogsat rakendamist, värvates koostööpartneriks elustiilipoe RiiSaikel. Nüüd avaski uksed RiiSaikel x Stockmann ehk kauplus, kus müügil põnevad ja hinnalised rõivaesemed ning aksessuaarid.

„Stockmannis on jätkusuutlikkus ja taaskasutus alati au sees olnud ning see on ka meie klientide jaoks väga oluline teema – rõivad peavad olema kvaliteetsed ja kaua kantavad ning neil peab olema järelturg. Stockmanni Helsingi ja Tampere kaubamajades on juba avatud Relove second-hand poed ning seda kontseptsiooni järgides otsustasimegi Tallinnas RiiSaikeliga koostöö kasuks,“ ütles Stockmanni müügidirektor Mairika Juhandi.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070