Autor: Kaubandus.ee • 25. november 2022

SEB: jõuluostudele kulutatakse tänavu vähem

Eestis elavatest inimestest pooled (54%) plaanivad jõulukingitustele kokku kulutada kuni 150 eurot, selgub SEB poolt novembris läbiviidud uuringust.
Jõulukaupade ostmine.
Foto: Andres Haabu

Üle poolte vastanutest (57%) ütles, et kingitustele kulutatav summa on sel aastal sama, mis eelmisel aastal. Kolmandik vastajatest (34%) märkis siiski, et plaanivad kingitustele kulutada vähem kui eelmistel jõuludel.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070