Autor: Kaubandus.ee • 29. november 2022

Bassadone Group võtab üle Opeli impordiäri Baltikumis ja Soomes

Bassadone Automotive Nordic kontserni kuuluv Peugeot’, Citroëni ja DS sõidukite maaletoomisega tegelev Auto-Bon Oy omandab LänsiAuto grupilt Opeli impordiäri Eestis, Lätis, Leedus ja Soomes. Tehing sisaldab ka hiljuti avatud Opeli müügisalongi Tallinnas.

Opel kuulub maailma ühe juhtivama autotootja – Stellantis Grupi – portfelli, kes on ka Peugeot’, Citroëni ja DS sõidukite tootja. Sama tootja erinevate brändide koondamine ühisesse distributsioonivõrku toetab täielikult Stellantise strateegiat ning loob kõigi osapoolte jaoks märkimisväärset efektiivsust.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700