Autor: Martin Johannes Teder • 6. detsember 2022

Livonia müüs Hortese juhtidele maha

Aia- ja kodukaupade keti Hortese juhid Kadri Ulla ja Karol Koger ostsid ettevõtte Livonia esimeselt investeerimisfondilt välja.
Hortese aianduskeskuse avamine Tähesajus Lasnamäel 2019. aastal.
Foto: Liis Treimann

Kaido Veske ja Rain Lõhmuse asutatud Livonia Partners ostis Hortese 2016. aastal, kui ettevõttel oli pood ainult Laagris. Vahepeal laienes Hortes ühe poe võrra Tallinnas ning õnne prooviti ka Lätis, kus pärast aasta pandi uksed kinni.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757