Autor: Kaubandus.ee • 8. detsember 2022

Galerii: Goldtime avas Rocca Al Mare keskuses 26nda kaupluse

Goldtime avas eile, 7. detsembril glamuurse peoga oma teise kaupluse Rocca Al Mare kaubanduskeskuses.

Goldtime'i 26-s kauplus avati brändi looja ja tegevjuht Indrek Petersoni poolt, kelle jaoks on tegu olulise verstaposti saavutamisega: “Meie jaoks on Goldtime'i teise kaupluse avamine Rocca Al Mares oluline samm ühe unistuse realiseerimisele – olla veelgi lähemal kõigile juveelimaailma ja Eesti disainehete kirglikele austajatele ning nende salasoovide täitmisele.”

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700