Autor: Merilin Merila • 8. detsember 2022

Pepco: usume, et lähitulevikus muutume tarbijate jaoks veelgi atraktiivsemaks valikuks

Pepco Baltikumi operatiivjuhi Erika Maželienė sõnul hakkavad kliendid lähitulevikus aina rohkem pöörduma tagasi nende jaekettide poole, mis pakuvad konkurentsivõimelisi hindu. Maželienė arvates muutub kindlasti ka Pepco tarbijatele selle tõttu atraktiivsemaks.
Pepco kauplus Raplas.
Foto: Arbo Rae

Maželienė sõnas, et ettevõttel läheb hetkel hästi, kuid inflatsioon mõjutab ka neid. “Üks suurimaid tegureid, mis meid, nagu ilmselt ka paljusid teisi ettevõtteid mõjutas, oli kõrge energiahindade tõus, mis sundis kõigi kaupluste energiatarbimist üle vaatama ning otsima rohkem võimalusi, kuidas energiat targalt ja tõhusalt kasutada.” Maželienė sõnul on Pepcol praegustel keerulistel aegadel palju kasu sellest, et nad on rahvusvaheline ettevõte. “Meie ärimudel võimaldab meil tõhusalt tegutseda,” ütles ta, lisades, et organisatsiooni suurus ja kaupluste koguarv võimaldavad neil tagada nii madalaid hindu kui tutvustada uusi kollektsioone, laiendada sortimenti ning luua jätkusuutlikke ja keskkonnasõbralikke tooteid.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700