Autor: Kaubandus.ee • 15. detsember 2022

Euroopa uute sõiduautode turg kosub jõudsalt

Euroopa Liidu riikides jätkub jõuline tõus uute sõiduautode turul juba neljandat kuud järjest.
Foto: Andres Haabu

Novembris müüdi Euroopa Liidu riikides ligi 830 tuhat uut sõiduautot, mis ületab eelmise aasta novembrikuu müügi 16,3%. Siiski jääb antud number veel alla 2019. aasta novembri tulemusele, mil müüdi üle miljoni uue sõiduauto. Tänavu on 11 kuuga antud Euroopa Liidu riikides klientidele üle kokku ligi 8,4 miljonit uut sõiduautot, mida on 6,1% vähem võrreldes möödunud aasta sama perioodiga.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070