Autor: Kaubandus.ee • 27. detsember 2022

Tallinnas avas uksed toidupäästmise pood

Noorte ettevõtjate poolt asutatud „parim enne“ ja sellele lähenevate kaupade e-pood Sumena.ee on poole aastaga päästnud 150 000 toodet ning avas 26. detsembril Balti jaama turul füüsilise esinduse, kuhu inimesed saavad kohale tulla.
Sumena asutaja Joosep Kaljula

Sumena asutaja Oliver Sebastian Lambi sõnul on tavapoodide rekordiline hinnatõus kasvatanud nõudluse soodsama, kuid tegelikult sama hea toidu vastu lakke. „Püsitellijaid on juba tuhatkond ja väga paljud inimesed küsisid võimalust ise poodi kaubale järgi või valima tulla. Vastavalt nõudlusele on plaanis edasi füüsiliste poodidega laienemisega jätkata,“ ütles Lamp.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Heli KünnapasKaubandus.ee toimetajaTel:
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700