Autor: Kaubandus.ee • 3. jaanuar 2023

LHV Pank astus Eesti e-kaubanduse liidu liikmeks

2023. aasta esimesel päeval astus AS LHV Pank toetajaliikmena Eesti e-kaubanduse liidu liikmeks. LHV-le annab see võimaluse panustada Eesti e-kaubanduse arengusse ning kaupmeestele võimaluse saada otse infot ja kogemusi nüüdisaegsete makselahenduste pakkujalt.
Foto: Liis Treimann

„LHV on pakkunud nüüdisaegset e-kaubanduse makselahendust juba seitse aastat. Selle ajaga oleme saanud laiapõhjalise makselahenduste pakkumise kogemuse, alates mikrokaupmeeste teenindamisest kuni globaalsete finantstehnoloogia ettevõteteni ja seda nii füüsilistes poodides kui ka e-kaubanduses,“ kommenteeris LHV makselahenduste tootejuht Indrek Kaljumäe. „Meil on väga hea meel liituda e-kaubanduse Liiduga, et jagada kaupmeestega oma laiapõhjalist e-kaubanduse makselahenduste kogemust ja seeläbi toetada kodumaise e-kaubanduse edukat arengut,“ lisas ta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700