Autor: Kaubandus.ee • 5. jaanuar 2023

T1 keskus sai Kaupmeeste Liidu liikmeks

Tallinnas asuva T1 keskuse omanikfirma Lintgen OÜ sai Kaupmeeste Liidu liikmeks.
T1 keskaatrium ja uued eskalaatorid.
Foto: KARLI SAUL

„Viimastel aastatel on peaaegu kõik Eesti suuremad kaubanduskeskused meie liikmeskonda jõudnud, mis on Kaupmeeste Liidu muutnud ühistegevuse paigaks ka kaubanduskinnisvara segmendis. Tervitame heal meelel T1 meie ridades ja ootame nende aktiivset kaasalöömist liidu erinevates koostööprojektides,“ ütles Eesti Kaupmeeste Liidu tegevjuht Nele Peil.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070