Autorid: Romet Toomas Tiitsaar, Merilin Merila • 6. jaanuar 2023

Tõnu Väät: oodata on väiksemate e-poodide koondumisi

Suuri koondamisi alanud aastal e-kaubanduses ei tule, kuid koondumisi tuleb kindlasti, rääkis hommikuprogrammis Eesti E-kaubanduse liidu tegevjuht Tõnu Väät.
Eesti E-kaubanduse liidu tegevjuht Tõnu Väät.
Foto: Raul Mee

Tõnu Väädi sõnul e-kaubanduses suurt koondamislainet tulemas ei ole, kuid kindlasti läheb ettevõtetel raskemaks, kuna ka konkurents muutub teravamaks. „See aasta on tõe aasta. E-kaupmehed peavad muutuma oma tarnetes kiiremaks, klienditeeninduses ja kasutajamugavuses paremaks. Muidu lihtsalt rahvusvahelised poed söövad su ära,“ lisaks sõnas Väät, et sarnaselt eelmistele aastatele e-kaubanduses enam nii suurt kasvu oodata ei ole.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070