Autor: Kaubandus.ee • 31. jaanuar 2023

Maxima Eesti uueks tegevjuhiks saab Kristina Mustonen

Jaanuarikuuga lõppes Edvinas Volkase töö Maxima Eesti tegevjuhina ja homsest asub ettevõtte uueks tegevjuhiks Kristina Mustonen.
Kristina Mustonen
Foto: Raul Mee

„Igal teekonnal on lõpp ja algus ning minu töö Maxima Eesti juhina on olnud suurepärane teekond,“ sõnas Edvinas Volkas. Edvinas Volkas töötas Maxima Grupi ettevõtetes alates 2001. aastast, olles neil aastatel olnud eri ettevõtetes juhtivatel positsioonidel, sh neli aastat Maxima Bulgaria tegevjuht. Maxima Eesti tegevjuhina oli Volkas ametis ligi neli aastat.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700