Autor: Kaubandus.ee • 15. juuli 2019

Maxima Eesti saab uue juhi

Alates teisipäevast, 16. juulist, asub Maxima Eesti juhi ametisse seni Maxima Grupė ettevõtet Bulgaarias juhtinud Edvinas Volkas, vahetades sellel kohal välja Marko Põderi.

Maxima Eesti meeskonnaga liitub ka kommertsjuht Martynas Pikelis. Maxima Bulgaria tegevjuhiks nimetati Peter Pavlov.

Edvinas Volkas töötab Maxima Grupė ettevõtetes alates 2001. aastast, olles neil aastatel olnud eri ettevõtetes juhtivatel positsioonidel, sh viimased neli aastat Maxima Bulgaria tegevjuht. Möödunud 2018. aasta oli Maxima Bulgaria jaoks esimene, mil kasum enne intresse (EBITDA) oli positiivne, ettevõtte müügitulu kasvas mullu 19,4 protsenti 132,8 miljoni euroni.

Ametist lahkuv Marko Põder kommenteeris omaltpoolt, et Maxima Eesti on astunud kohaliku juhtkonna tiheda koostöö tulemusel olulisi samme saavutamaks Eesti turul seatud eesmärke. “Tahan südamest tänada kõiki oma kolleege nende igapäevaste pingutuste ja ennastsalgava töö eest meie klientide teenindamisel ning soovin kogu meeskonnale edu Maxima positsiooni tugevdamisel väljakutseterohkel Eesti jaekaubandusturul,” lisas Põder.

Maxima Bulgaria uueks juhiks sai Peter Pavlov, kes töötas alates 2017. aastast ettevõtte administratiivjuhina. Palvov töötab Maxima Bulgarias alates ettevõtte loomisest 2005. aastal.

“Meie eesmärk on olla tarbijate esmane valik kõigis Balti riikides, kus Maxima jaekett hoiab turuliidri positsiooni. Samuti on meie eesmärk veelgi tugevdada oma positsiooni Bulgaarias. Olen veendunud, et mõlemad uued tegevjuhid aitavad nende eesmärkide saavutamisele kaasa,” lausus Maxima Grupė juht Jolanta Bivainytė.

Maxima Grupė juhatusse kuuluvad Meri Navickė (esimees), Jolanta Bivainytė, Kristina Meidė, Andris Vilcmeiers, Arūnas Zimnickas ja Edvinas Volkas

Maxima Eesti juhatuse liikmed on tegevjuht Edvinas Volkas, finantsjuht Aleksei Kadõrko, personalijuht Lea Kimber, operatsioonide juht Justinas Kirbutas ning kommertsjuht Martynas Pikelis.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Heli KünnapasKaubandus.ee toimetajaTel:
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700