Autor: Kaubandus.ee • 30. jaanuar 2019

Maxima Eesti juhatus täienes kahe uue liikmega

Esmaspäeval asusid Maxima Eesti juhatuse liikmetena tööle personalijuht Lea Kimber ning vastne operatsioonide juht Justinas Kirbutas, kelle näol kasvas jaeketi juhatus viieliikmeliseks.
Justinas Kirbutas ja Lea Kimber
Foto: Maxima Eesti

“Kahe kolleegi lisandumisega soovime rõhutada meie äritegevuse põhifookuseid – väärtustada juhtkonna tasandil ühtehoidvat meeskonda ning jaeketi jätkusuutlikku kasvu kõigi eri formaadi kaupluste lõikes,” lausus Maxima Eesti juhatuse esimees Marko Põder.

“Maxima on Eesti üks suurimaid tööandjaid ja meie ettevõtetes töötab ligikaudu 3700 inimest. Et tagada Eesti väga nõudlikul tööjõuturul ühtne meeskonnakultuuri areng ning koolitusvajaduste planeerimine, soovime tuua need kompetentsid Lea abiga juhatuse tasandile,” kommenteeris Põder.

Seni Maxima Eesti logistika keskust juhtinud Justinas Kirbutas nimetati esmaspäeval operatsioonide juhiks ning seega ka juhatuse liikmeks.

“Justinase ülesanne on tagada Eestis asuva 80 Maxima kaupluse sujuv tegevus ja tarneahela koordineerimine, et meie klientide – keda on igapäevaselt keskmiselt 170 000 – vajadused oleksid igapäevaselt rahuldatud,” lisas Põder.

Maxima Eesti juhatus on nüüdsest viieliikmeline ja sellesse kuuluvad juhatuse esimees Marko Põder, kommertsjuht Kristina Mustonen, finantsjuht Aleksei Kadõrko, personalijuht Lea Kimber ja operatsioonide juht Justinas Kirbutas.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070