Autor: Kaubandus.ee • 9. mai 2019

Maxima Grupe sai uue juhi

Maxima Grupė juhatuse koosseis uuenes ja ettevõtte tegevjuhiks sai Jolanta Bivainytė, kontserni juhatusega liitus ka Maxima Eesti OÜ juhatuse esimees Marko Põder.
Jolanta Bivainytė

Uus tegevjuht vahetab välja senise kohusetäitja Justas Riauba. Kontserni juhatusse kuulub kokku seitse liiget – tegevjuht, viies riigis tegutsevate jaekettide juhid ning grupi omanikfirma Vilniaus Prekyba esindaja.

“Meie juhatuse uus struktuur peegeldab kontserni äritegevuste suundi ja geograafilist ulatust. Edaspidi töötavad grupi juhatuses meie kõigi jaekettide juhid. Seeläbi saame kindlustada, et kõigi juhatuse otsuste puhul arvestame grupi ettevõtete ja klientide vajadustega igas riigis – meie igapäevane ja tähtsaim prioriteet on olla oma klientidele nii lähedal kui võimalik,” kommenteeris Maxima Grupė tegevjuht Jolanta Bivainytė

Jolanta Bivainytė töötab Vilniaus Prekyba grupis alates 1992. aastast ning on selle aja jooksul töötanud grupi eri ettevõtetes juhtivatel positsioonidel.

Maxima Grupė uuenenud juhatuse liikmed on Vilniaus Prekyba juhatuse esimees Meri Navickė, grupi uus tegevjuht Jolanta Bivainytė, Maxima LT juht Kristina Meidė, Maxima Latvija juht Andris Vilcmeiers, Maxima Eesti juht Marko Põder, Stokrotka (Poola) juht Arūnas Zimnickas ning Maxima Bulgaria juht Edvinas Volkas. Juhatuse esimeheks valiti Meri Navickė.

Seni Maxima Grupė tegevjuhi ametit pidanud Justas Riauba jätkab tööd Vilniaus prekyba juhatuses.

Kaubandus.ee toetajad:
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Heli KünnapasKaubandus.ee toimetajaTel:
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700