Autor: Kaubandus.ee • 1. veebruar 2023

Maren Penu alustas tööd Prisma ja Sokos Hotel Viru personalidirektorina

1.veebruaril alustas Prisma Peremarketi ja Original Sokos Hotel Viru personalidirektorina tööd Maren Penu, kellel on pikaaegne personalijuhtimise kogemus nii kaubanduses kui tööstuses ja panganduses.

Prisma Eesti maajuht Teemu Kilpiä ütles, et Prisma kui suur tööandja soovib olla üks töötajasõbraliku personalipoliitika eestvedajaid jaekaubanduses. „Teeme Prismas palju, et oma töötajaid väärtustada, aga usun, et saame teha veel rohkem. Iga töötaja panus on väga suur sellesse, et klient saab kauplusest meeldiva ostukogemuse. End ettevõtte poolt väärtustatuna tundev töötaja on rohkem motiveeritud pakkuma suurepärast klienditeenindust,“ märkis Kilpiä.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700