Autor: Kaubandus.ee • 2. veebruar 2023

Lidl avas Akadeemia teel oma 11. kaupluse

Lidl avas täna hommikul Tallinnas Mustamäel uue kaupluse. Kauplusehoone, mille renoveerimisse investeeriti üle 9,6 miljoni euro, on Tallinnas kuues ja Eestis juba üheteistkümnes.
Foto: HARRY TIITS

Mustamäe linnaosavanema Lauri Laatsi sõnul on uue poe avamine oodatud ja positiivne sündmus Mustamäel. „Mustamäelased on saanud juurde veel ühe soodsa ja mugava ostlemisvõimaluse ning lisaks sellele loob uus pood meie linnaosas 50 uut töökohta. Soovin uuele kauplusele palju edu ja mustamäelastele häid oste!“ ütles Laats.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700