Eesti Hotellide ja Restoranide Liidu tegevjuht Killu Maidla sõnul oli külalismajanduse sektoril väga tormiline aasta ning paistab, et ka käesolev aasta ei tule sugugi kergete killast.

- Eesti hotellide ja Restoranide Liidu tegevjuht Killu Maidla Foto: Andras Kralla
„Alustuseks tuleb mõista, et aasta alguseks olime juba kaks aastat koroonakriisi piirangute ja neist tulenevate tagajärgedega maadelnud. Riik leidis mingil määral vahendeid sektori piirangutest tulenevate kulude kompenseerimiseks 2021. aasta kevadel, sealt edasi olime omapead, viimased piirangud kadusid aga alles 2022. aasta märtsi keskpaigas,“ ütles ta, lisades, et selleks ajaks oli hoo sisse saanud energiakriis ja alanud Venemaa agressioon Ukrainas.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
Toitlustussektoris edukas olemiseks tuleb pöörata tähelepanu paljudele detailidele. Andekas peakokk ja suurepärane meeskond tagavad toidu järjepideva kvaliteedi, teenindajad loovad meeldejääva elamuse ning sisekujundus koos õigesti valitud toidunõudega aitab kujundada restorani identiteeti.