Autor: Kaubandus.ee • 10. märts 2023

Järve Selver esmaspäevast kaks kuud suletud

Esmaspäevast suletakse kaheks kuuks Järve Selver, mis on Eesti suurima värske toidukauba valikuga hüpermarket. Kaupluse enam kui 7000 ruutmeetri suurusel müügipinnal toimub nädalavahetuse lõpuni tühjendusmüük. Täielikult uuenenud kauplus avatakse taas 16. mail.
Järve Selveris hakkavad põhjalikud renoveerimistööd
Foto: Hendrik Osula

Tühjendusmüügiga müüakse kauplus sõna otseses mõttes tühjaks: kauasäiliv ja värske toidukaup on alla hinnatud 30 protsenti. Tööstuskaupadele kehtib 70-protsendiline allahindlus.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700