Autor: Kaubandus.ee • 28. märts 2023

Swedbank pakub e-poodidele Apple Pay makserakendust

Alates sellest nädalast on e-poodidel võimalik täiendava maksevõimalusena kasutusele võtta Apple Pay rakendus. Kaupmeestele, kes kasutavad Swedbanki makselahendusi, on uue rakenduse kasutusele võtmine tasuta.
Foto: Reuters/Scanpix

Eelmisel aastal ületas Swedbanki mobiiliseadmetes tehtud maksete hulk esimest korda arvutites tehtud makseid. Kokku tegid Swedbanki kliendid möödunud aastal Eestis rohkem kui 4,1 miljonit digitaalse rahakoti makset, millest Apple Pay maksed moodustasid ligi poole, teatab pank.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757