Autor: Kaubandus.ee • 6. aprill 2023

Toidu raiskamist vähendav mobiilirakendus laieneb Tartusse

Alates aprillist saavad ka tartlased panustada toiduraiskamise vähendamisse kasutada aasta aega Tallinnas tegutsenud ResQ Clubi ehk mobiilirakendust, mille abil ühendatakse restoranide, kohvikute ja muude toiduga tegelevate ettevõtete müümata jäänud toit tarbijatega.
Mobiilirakendus ResQ Club ühendab huvilised müümata jäänud toiduga.
Foto: ResQ Club

"Meil on hea meel laieneda oma platvormiga Tartusse ja jätkata toidu säästmise missiooni," ütles ResQ Clubi Eesti turujuht Anett Kislov. "Oleme pühendunud eesmärgile toetada toidu tarbimise jätkusuutlikkust olles kõigile kättesaadav - oma teenuse laiendamisega suudame jõuda rohkemate inimesteni ja avaldada suuremat mõju."

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757