Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 11. aprill 2023

Toiduliidu juht: uus koalitsioonileping viib majanduskriisi nõiaringi

Tootjate esmased reaktsioonid on värskelt sõlmitud koalitsioonilepingu suhtes ettevaatlikud. Toiduliidu juht Sirje Potisepp usub, et igasugused hinna- ja maksutõusud viivad meid majanduskriisi nõiaringi.
Toiduliidu juhataja Sirje Potisepp.
Foto: Liis Treimann

Äripäeva teemaveebile Põllumajandus.ee selgitas Eesti Toiduainetööstuse Liidu juht Sirje Potisepp, et ka ministeeriumite ja nende töökorralduses on tulemas suur muudatus.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757