Autor: Kaubandus.ee • 13. aprill 2023

Brändipoed ARKET ja GANT avavad poe Viru Keskuses

Maikuus põhjalikku uuenduskuuri lõpetavas Viru Keskuses avavad uksi brändipoed, mis seni ei olnud Eestis ega kogu Baltikumis kättesaadavad. Uute brändidena on maikuu keskpaigast esindatud ARKET ja GANT.
Arket avab oma poe Viru Keskuses.
Foto: Viru Keskus

Varasemalt on viimasel ajal Viru Keskuses oma uksed avanud juba adidasOriginals, Pinko, Under Armour, Guess by Marciano.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757