Autor: Äripäev • 14. aprill 2023

Konkurentsiamet küsib kütusemüüjatelt andmeid

Konkurentsiamet küsib andmeid üheksa suurema kütusemüüja käest, aga oma seisukohti saavad esitada ka teised.
Foto: Andras Kralla
Konkurentsiamet küsib üheksalt suuremalt mootorikütuste jae- ja hulgituru müüjalt andmeid, et saada selgust, kuidas need turud toimivad, selgitada välja võimalikud konkurentsitõrked ja vajadusel pakkuda konkurentsi soodustavaid meetmeid.

„Loodame, et meie analüüs annab vastuse ka sellele, kuidas toimub hinnastamine ja kas vastab tõele, et maailmaturu hinna tõusu korral jõuab see tanklasse pea kohe, ent maailmaturu hinna langus jõuab viivitusega,“ ütles konkurentsiameti juht Evelin Pärn-Lee pressiteate vahendusel.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Heli KünnapasKaubandus.ee toimetajaTel:
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700