Autor: Kaubandus.ee • 17. aprill 2023

Automüüja prognoosib suuri muudatusi autokaubanduses

Autoturul on numbrid viimastel kuudel liikunud tõusvas suunas. Millised on aga tegelikud trendid ning kuidas mõjutab autoturgu valitsuskoalitsiooni poolt planeeritav automaks, rääkis intervjuus Amservi tegevjuhi Rene Vareki.
Amservi tegevjuht Rene Varek ütles, et viimastel kuudel on rohkem neid, kes lükkavad autoostu tulevikku.
Foto: MARGUS JOHANSON

Milline seis valitseb hetkel uute autode turul?

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700