Autor: Kaubandus.ee • 20. aprill 2023

Coop Maksimarket saab Keila kogukonnakeskuse suurrentnikuks

2025. aasta alguses valmiva Keila kogukonna- ja meelelahutuskeskuse kõige suuremal pinnal avab uksed Coopi toidu- ja tarbekaupade pood Maksimarket.
Harju KEK-i tegevjuht Janek Lehtmets ja Harju Tarbijate Ühistu juhatuse esimees Jaan Marjundi
Foto: Alari Tammsalu

Kinnisvaraarendaja Harju KEK hakkab sel sügisel ehitama Keilasse suuremahulist meelelahutus- ja kaubanduskeskust, kuhu on planeeritud kino, spordikeskus, söögikohad, toidumarket ja riietepoed. Sellest soovitakse kujundada kogu Harjumaa lääneosa elanike vaba aja veetmise sõlmpunkt.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070