Autor: Heli Künnapas • 5. mai 2023

100+ TÖÖTAJAGA KAUBANDUSETTEVÕTETE PALGA TOP: parimate palgamaksjate juures ületas kuutasu 3000 eurot

Kaubanduse valdkonna suurettevõtete eelmise aasta kvartaliaruannete põhjal koostatud edetabeli järgi maksab üle 3000 eurost brutokuutasu neli ettevõtet. Palgamaksjate TOP 25 sekka mahub veel 1800 eurose brutokuutasuga.
Sandman Grupi koosseisu kuuluvad ka Euronicsi poed.
Foto: Erik Prozes

Edetabeli esimese saja ettevõtte puhul on enamus oma töötajate palku tõstnud. Silmapaistva palgatõusuga panustas töötajatesse DLB Trading, milles palgakasv oli 91,73 protsenti ning keskmine brutokuutasu tõusis 1823 euroni.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700