Autor: Kaubandus.ee • 16. mai 2023

Müügimeistrite 2022. aasta käive kasvas 3,2 miljonile eurole

Eesti juhtiva telefonimüügifirma Müügimeistrid käive tõusis aastaga 5%, ulatudes 3,21 miljoni euroni. Vaatamata ennustatud taandumisele on telefoniturunduse tulevik ere ja mahud on järjepidevalt kasvanud, katsetatakse tehisintellekti ning plaanitakse panustada eri tehnoloogilistesse võimalustesse.
Telefonimüük on tõusutrendis.
Foto: Caro / Teschner

Kui 2021. aastal oli Müügimeistrite käive 3,06 miljonit, siis möödunud aastal ulatus see 3,21 miljonini. Samuti oli käesoleva aasta esimese kvartali käive 19% kõrgem kui mullu samal ajal.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757