• 18.05.23, 10:18

Rakvere ja Tallegg viisid tooted väiksematesse pakenditesse

Baltikumi suurimad lihabrändid Rakvere ja Tallegg alustasid aprillikuus viilutoodete ehk sinkide ja vorstide viimist väiksematesse 100-grammistesse pakenditesse. Investeering uude viiluliini tähendab, et viilutooteid on võimalik pakendada PET plastist pakendisse, mis on ümbertöödeldavad ja vähendavad seega oluliselt plasttoodete mõju keskkonnale.
Uues ja väiksemas pakendis Rakvere lastevorst.
  • Uues ja väiksemas pakendis Rakvere lastevorst. Foto: HKScan Estonia
„Vähesed teavad, et pärast viilupakendi esmast avamist on soovituslik tarbida toode ära 48 tunni jooksul, olenemata sellest kas pakend on taassuletav või mitte, sest siis on toode kõige värskem ja oma parima kvaliteedi juures," ütles Rakvere ja Talleggi Baltikumi tootearendus- ja turundusdirektor Janne Laik-Lõhmus. "Sel põhjusel panime ka igapäevased viilutooted väiksemasse 100-grammisesse pakendisse, mis on kindlasti selle aja jooksul reaalselt ära tarbitav kogus.“

Seotud lood

Uudised
  • 18.04.23, 15:13
Eesti parim toiduaine lõi konkurente erilise maitsega
Toiduliit tunnustas tänasel aastakonverentsil Eesti parimaid toiduaineid. 2023. aasta Eesti Parima Toiduaine tiitli viis koju HKScan Estonia AS, kes tõi turule erilise maitsestusega vardaliha. Karges marinaadis on kasutatud naturaalsetrabarberipüreed, sidrunimahla, rohemünti ja teisi maitsetaimeid.
Uudised
  • 03.05.23, 11:11
Selveri Köök kasutab tänavu üle 50 tonni vähem esmatootmise plasti
Selveri Köök läks täielikult üle 100% taaskasutatud materjalist valmistatud salatikarpidele. Nüüd jõuavad kõik Selveri Köögi salatid täielikult taaskasutatud materjalidest (r-PET) karpidesse ja salatite pakendamiseks kasutatakse edaspidi aastas 50 tonni vähem esmatoodetud plasti.
Uudised
  • 09.08.22, 17:24
Uuring: Tarbijad otsivad poest odavamaid tooteid
Kuna toodete hinnakasv on olnud järks, siis on suurenenud ka tarbijate hinnatundlikus, selgub Kantar Emori ja Toiduliidu ostukäitumise jaeseire uuringust.
  • ST
Sisuturundus
  • 03.12.24, 17:21
Selveri pagaritooted vallutavad turgu
Selveri pagarilettide küpsetusjuhi Irina Kaganskaja sõnul on viimastel aastatel pagaritoodete müük märkimisväärselt kasvanud. Eriti menukaks on osutunud käsitsi valmistatud ciabatta'd ja focaccia'd oliividega.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele