Autor: Kaubandus.ee • 18. mai 2023

Rakvere ja Tallegg viisid tooted väiksematesse pakenditesse

Baltikumi suurimad lihabrändid Rakvere ja Tallegg alustasid aprillikuus viilutoodete ehk sinkide ja vorstide viimist väiksematesse 100-grammistesse pakenditesse. Investeering uude viiluliini tähendab, et viilutooteid on võimalik pakendada PET plastist pakendisse, mis on ümbertöödeldavad ja vähendavad seega oluliselt plasttoodete mõju keskkonnale.
Uues ja väiksemas pakendis Rakvere lastevorst.
Foto: HKScan Estonia

„Vähesed teavad, et pärast viilupakendi esmast avamist on soovituslik tarbida toode ära 48 tunni jooksul, olenemata sellest kas pakend on taassuletav või mitte, sest siis on toode kõige värskem ja oma parima kvaliteedi juures," ütles Rakvere ja Talleggi Baltikumi tootearendus- ja turundusdirektor Janne Laik-Lõhmus. "Sel põhjusel panime ka igapäevased viilutooted väiksemasse 100-grammisesse pakendisse, mis on kindlasti selle aja jooksul reaalselt ära tarbitav kogus.“

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757