Autor: Kaubandus.ee • 2. juuni 2023

Avati uuenenud Kristiine Prisma

Alates 1.juunist on Kristiine Prisma avatud uuendatud kujul ja laiema kaubavalikuga. Renoveerimistööd kestsid ligi kolm kuud ja nende käigus lisandus klientide jaoks mitmeid modernseid lahendusi.
Kristiine Prisma sai uue välimuse ja laiema kaubavaliku.
Foto: TIIT MOTUS

“Kristiine Prisma on üks meie vanemaid ja klientide poolt hinnatumaid kauplusi. Värskendasime nii poe väljanägemist kui tootevalikut," selgitas Prisma Eesti maajuht Teemu Kilpiä. "Näiteks laiendasime puu- ja juurvilja väljapanekut ning lisasime uusi tootekategooriad lastekaupadesse, tuues need samas ka lapsevanemate jaoks mugavamalt kokku.“

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070