Autor: Kaubandus.ee • 25. mai 2023

Prisma küsitlus: iga teine tarbija teeb ostuotsuse odava hinna järgi

Prisma kevadises kliendiuuringus vastas 55% küsitletutest, et valib ostu tehes sama tootegrupi sees odavama toote. Eelmise aasta lõpus tehtud uuringus eelistas odavamat toodet ligi kümme protsendipunkti vähem inimesi.
55% küsitletutest valib ostu tehes sama tootegrupi sees odavama toote.
Foto: Raul_Mee, Raul Mee

Prisma Peremarketi sortimendi- ja hankedirektor Kaimo Niitaru ütles uuringu tulemusi kommenteerides, et tarbijate teadlikkus on majanduslikult keerulistel aegadel oluliselt tõusnud ja kaupluses tehakse läbikaalutud valikuid.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Heli KünnapasKaubandus.ee toimetajaTel:
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700