Autor: Heli Künnapas • 5. juuni 2023

Paulig jaotas dividendideks taas miljon eurot

Sel aastal oma kolmekümnendat Eestis tegutsemise aastat tähistav Paulig on kasvanud üheks rahvusvaheliselt arvestatavamaks eksportijaks Eestis, müües 80% oma toodangust välisturgudele. Taaskord maksid nad ka kopsakaid dividende.
Paulig Estonia juhtkonda kuuluvad Rainer Tammet ja Marta Piigli.
Foto: Paulig Estonia

Selle aasta juunis tähistab Paulig oma Saue maitseainetehase 30. juubelit, suundudes tulevikku ambitsiooniga olla üks kiiremini kasvavaid ja jätkusuutlikumaid toidu- ja joogiettevõtteid Euroopas.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070