Autor: Kaubandus.ee • 7. juuni 2023

Stockmann tähistab 30 tegevusaasta täitumist

Täpselt 30 aastat tagasi, 7. juunil 1993 Eestis esmakordselt uksed avanud Stockmann püüab järjepidevalt muutuvate aegade nõuetega kohaneda ning panustab isiklikule teeninduskogemusele.
Stockmanni kaubamaja tähistab 30 tegevusaasta täitumist.
Foto: Stockmann

Stockmanni kaubamaja on Eestis kliente teenindanud juba 30 aastat. Stockmanni saabumine Eestisse 1993. aastal oli oluline samm kogu Baltikumi kaubamajade kultuuri arengu jaoks. Algusest peale kõrgetasemelisse klienditeenindusse ja kvaliteeti investeerinud kaubamaja tõi Eesti teeninduskultuuri uued standardid ning õpetas head teenindust nii personalile kui ka kaubamaja klientidele.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700