Autor: Heli Künnapas • 19. juuni 2023

Instrumentarium Optika teenis korraliku kasumi, kuid otsustas dividende mitte maksta

Optikakaupade jaemüügiga tegelev Instrumentarium Optika kasvatas mullusega võrreldes müügitulu 17,71%. Eelmine majandusaasta lõpetati korraliku kasumiga.
Instrumentarium Optika müügitulu kasvas 17,71%.
Foto: Raul Mee

Majandusaasta aruandest selgus, et ettevõtte äritegevuses esinevad hooajalised müügitulu erinevused vastavalt kampaaniatele, näiteks "Vanus on sinu allahindlus", päikseprillide müük kevadel-suvel ja ka koolimineku alguse kampaaniad. Majandustegevusele avaldab mõju ka kiirenenud inflatsioon ja maksuseaduse muutused.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700