Autor: Maarit Eerme • 14. juuni 2023

Prisma lõpetas möödunud aasta kahjumiga

Prisma Peremarketite müügitulu kasv toetus uute kaupluste avamisele ning üldisele hinnatõusule, kuid vaatamata 7,8% kasvule lõpetati aasta kahjumis, mis oli peamiselt tingitud kõrgetest energiahindadest ja uute kaupluste avamisele suunatud investeeringutest.
Prisma juht Ilkka Alarotu tõi välja 4 põhilist põhjust, miks Prisma Peremarket eelmisel aastal kahjumisse jäi
Foto: Andras Kralla

“2022. aasta oli ülikõrgete energiakulude ja kiire inflatsiooni tõttu keeruline aasta, kuid oleme Prisma strateegiaga õigel teel,“ kommenteeris Prisma Peremarketid juhatuse esimees Ilkka Alarotu. Eelmisel aastal avasid nad kolm uut kauplust – Rapla, Maardi ja Roo Prisma. Lisaks uutele poodidele jätkasid nad ka olemasolevate kaupluste renoveerimist.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700